Beveiliging van transportmiddelen

Ook transportmiddelen kunnen worden uitgerust met onze systemen, Denk maar aan jachten, bussen, taxi's, werfvoertuigen, etc...
Ook deze zaken blijven niet gespaard van diefstal en vandalisme. Camerabeveiliging in combinatie en een eventueel Track en Trace systeem via ons partnership met Securitas in uw voertuig zorgt voor een volledige controle van elk voorval.

Meer dan ooit moeten bestuurders van publiek en privaat transport van mensen en goederen direct ingrijpen bij vandalisme, diefstal of zinloos geweld in en rond hun voertuig. Dit geeft hun passagiers een veiligheidsgevoel wat resulteert in een stabiele onderneming op lange termijn. De gedecentraliseerde en hoge resolutie camerabeveiligingssystemen van Mobotix zijn perfect voor deze vereisten. Dankzij de hemisferische (360°) opnames kunnen overtreders en delinquenten sneller en gedetailleerder geïdentificeerd worden dan met andere klassieke camerasystemen.

"Video bewaking door Mobotix" neemt al snel de moed weg bij overtreders. De camera's hebben hun nut reeds vele malen bewezen en verhogen de veiligheid van bestuurders en passagiers tot het maximum. Al vele jaren zijn veiligheidstechnici laaiend enthousiast over de effectiviteit en de schitterende beeldkwaliteit die een systeem van Mobotix kan bieden.


  • Camera in bus
  • Camera Boven op auto
  • Camera op een jacht
  • Camera in een patrouillewagen
  • Taxichauffeurs

What's in a name?

WxCams

Wx staat voor Weather en Cams voor camera's.

Natuurlijk werd het segment weercamera's in de loop der jaren fors uitgebreid met vele andere diensten.

Contactgegevens:

 Reygaerdijkstraat 9

 8630 Veurne

 +3258.62.81.62

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina