Contact: +32 492 50 94 80,

Netwerken

Een goed onderhouden bedrijfsnetwerk: de draaischijf van uw onderneming

Uw bedrijfsnetwerk is ‘t hart van uw bedrijf. Een bedrijfsnetwerk dat goed op punt staat is het hart van uw bedrijf. Om een optimale werking van uw computerpark te genieten kunt u rekenen op de ervaring en deskundigheid van WxCams. Wij denken met u mee bij elke verdere uitbreiding of vervanging van uw netwerk en dit tegen zeer scherpe tarieven.

Bij het uitvallen van uw bedrijfsnetwerk staat alles binnen uw bedrijf vrijwel stil, WxCams speelt daar graag op in en neemt service en onmiddellijke actie als hoofdprioriteit. Een op maat geconfigureerd en goed onderhouden bedrijfsnetwerk zijn immers de belangrijkste bouwstenen voor een maximale continuïteit, veiligheid en flexibiliteit binnen uw onderneming.

Onze troeven

  • Wij zorgen voor een optimale werking van uw netwerk met minimale downtime
  • Voorkom gegevensverlies dankzij onze back-up systemen
  • Optimaal gebruiksgemak voor zowel zaakvoerder als werknemer
  • Geen kopzorgen door de maximale service van WxCams

De belangrijkste onderdelen

Een bedrijfsnetwerk voorziet in de communicatiebehoefte van uw bedrijf. Het netwerk wordt opgebouwd uit verschillende componenten, zoals servers om bestanden en applicaties te delen met u en uw medewerkers maar ook om deze centraal te beheren. Uw netwerk kan verschillene vormen aannemen, hetzij een LAN Netwerk (binnen één en dezelfde kantooromgeving) of iets uitgebreider, Het WAN netwerk (Meerdere kantoren in hetzelfde netwerk) dit telkens aangevuld met internet- en VPN-Verbindingen. Verder tref je in het netwerk ook switches, routers, netwerkprinters, access points, ... aan. Beveiliging tegen dataverlies en invallen van buitenaf kunnen ook voorzien worden.

Automatiseren en thuiswerken

Met de huidige technologieën zoals IP-VPN, ethernet, glasvezel en firewalls kunnen we heel wat flexibiliteit in uw werkomgeving realiseren, Thuiswerken en gebruik van mobiele toestellen zijn vandaag de dag nieuwe trends die enkel groter zullen worden. Uw systemen kunnen zodanig geconfigureerd worden dat u op zowel pc, tablet of smartphone van overal ter wereld toegang krijgt tot uw werkomgeving.

Contactgegevens:

 Noordlaan 18

 8820 Torhout

 +32492 50 94 80

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina