Contact: +32 492 50 94 80,

Ontdek onze diensten

-Oplossingen voor particulieren, KMO's en grote bedrijven-

Waarom kiezen voor WxCams

 • Totaaloplossingen +

  WxCams biedt totaaloplossingen op vlak van IT en camerabeveiliging. Éénzelfde partner voor al uw noden.
 • Meer dan 10 jaar ervaring +

  WxCams is reeds actief sinds 2003 en innoveert nog elke dag. Door de constante bijscholingen blijven we op de hoogte van de nieuwste technologieën.
 • Geen vast ip-adres nodig voor uw camera's. +

  In vele gevallen wordt van de klant verwacht een vast ip-adres aan te schaffen voor de weergave van beeld via zijn camerasysteem.Dit zorgt voor hogere kosten bij uw internetprovider. Dankzij onze systemen kunt u de beelden van overal ter wereld bekijken zonder bijkomende internetkosten.
 • 48h service +

  Bij computerproblemen hebben wij een 48h service, betreft het een herstelling van een softwareprobleem heeft u uw toestel dus binnen de 2 dagen terug.
 • Camera's in huur +

  Naast de mogelijkheid tot aankoop van camerasystemen, die een éénmalige investering vereisen, kunnen camera's ook in huur worden genomen. Een vaste abonnementskost per maand, zonder verrassingen.
 • 1

Uit het nieuws

Het belang van onze diensten

- Wij zorgen voor uw veiligheid. -

Inbraken zorgen voor stilvallen bedrijfsproces.

Geachte bezoeker, Mogen wij u alvast bedanken voor uw interesse in onze diensten. Wij zijn ervan overtuigd dat we aan de hand van deze website een beter beeld kunnen geven van wat voor mogelijkheden wij u kunnen bieden.

Bewakingscamera’s zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Door de stijgende criminaliteitscijfers zijn we alsmaar meer op onze hoede. Diefstallen, vandalisme, vernielingen zijn al jaren een groot probleem voor ondernemers en burgers.

De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen en cijfers van verzekeringsmaatschappijen laten zien dat deze vorm van criminaliteit alleen maar toeneemt. Bedrijven lopen jaarlijks veel schade op als gevolg van diefstal, inbraak en fraude.

Een inbraak of fraude kan naast directe schade ook leiden tot een volledige onderbreking van uw bedrijfsproces. De overheid is zich bewust van de problemen en biedt zelfstandigen dan ook een belastingvoordeel als zij kiezen om zichzelf te gaan beveiligen.

Adverteren

- Reclamevoering die werkt! -

Naast het aspect beveiliging, beheren wij ook de websites infometeo.be, bouwmeteo.be, webcamsaanzee.be, futurameteo.eu en binnenkort cityvisit.be. Wenst u te adverteren met uw bedrijf op een website die duizenden bezoekers kent per maand en dit tegen een aantrekkelijke prijs?

Neem dan contact op met onze PR afdeling op volgend e-mailadres: adverteer@wxcams.be. Zij maken u een offerte op maat, of het nu gaat over cost per click of cost per view.

Elke maand sturen wij u, indien gewenst, een overzicht met het aantal unieke bezoekers, om u zo op de hoogte te stellen van het bereik van uw advertentie.

Contactgegevens:

 Noordlaan 18

 8820 Torhout

 +32492 50 94 80

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina