Contact: +32 492 50 94 80,

Webdesign & hosting

Webdesign

Bij WxCams kunt u terecht voor een website op maat. Tijdens een grondige behoefteanalyse gaan wij samen met u op zoek naar uw noden om zo een maximaal rendement te verwezenlijken voor uw budget. Onze websites zijn 100% Responsive, wat wil zeggen dat ze gemakkelijk te bekijken zijn van op zowel pc, tablet en smartphone. Geen overbodige luxe in onze steeds digitalere samenleving.

Sociale Media
Uw website kan worden gekoppeld aan verschillende sociale media platformen. Volgens ons is vandaag een website niet langer voldoende om nieuwe klanten te bereiken. Wij bieden u de mogelijkheid om via WxCams uw vindbaarheid op Social Media te vergroten en de bezoekersstroom via die wegen om te leiden naar uw eigen website.

E-Commerce
Als handelaar is het u wellicht ook reeds opgevallen dat uw klanten steeds meer online gaan aankopen. De klassieke winkel in de straat wordt hoe langer hoe meer met uitsterven bedreigd tenzij deze als aanvulling ook een webshop heeft. WxCams doet de ontwikkeling van uw webshop en kan samen met u gaan uitstippelen hoe we uw eigen online winkel in de ether kunnen sturen.

SEO (Search Engine Optimalisation)
Gevonden worden op het internet, het meest cruciale punt van uw onderneming! WxCams zorgt ervoor, door de juiste configuraties, de juiste stappen en een correcte opbouw van de pagina's dat uw website omhoog gaat in de pagerank van zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

E-mail Marketing
Ondanks de opkomst van Sociale Media of web 2.0 toepassingen is het versturen van nieuwsbrieven, marketing e-mails, etc... nog steeds een hot-item om klanten snel en eenvoudig te bereiken. Bij WxCams kunnen wij zorgen voor de opbouw van een mooie e-mail layout met een eenvoudig systeem om uw contactadressen te beheren en te bereiken.

Hosting

Een website wordt niet zomaar online geplaatst. Om uw website altijd bereikbaar te houden voor uw klanten dient deze te worden geplaatst op een server. Wij bieden u webhosting aan tegen zeer competitieve tarieven. Dankzij onze 99 procent uptime, en onze speciaal aangepaste snelle internetverbinding zijn wij in de mogelijkheid om zelfs bij zwaar webverkeer uw website online te houden. Ontdek hieronder onze tarieven.

Wx S

€79,00/j

1.000mb Opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal subdomeinen

   Vraag aan

Wx M

€209,00/j

3.000mb Opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal subdomeinen

   Vraag aan

Wx L

€349,00/j

5.000mb Opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal subdomeinen

   Vraag aan

Wx XL

€599,00/j

10.000mb Opslagruimte

Onbeperkt aantal e-mailadressen

Onbeperkt dataverkeer

Onbeperkt aantal subdomeinen

   Vraag aanDomeinnamen

Uw domeinnaam is het uithangbord van uw onderneming, deze dient eenvoudig en relevant te zijn. een relevante domeinnaam zorgt voor een betere vindbaarheid op het web. Er zijn verschillende extensies voor domeinnamen, denk maar aan: .be, .eu, .com, .nl, .fr, .org, enz...

Om uw onderneming te beschermen en om verwarring te voorkomen raden wij aan om uw domeinnaam te registreren in zoveel mogelijk extensies. Iedereen is immers gemachtigd om een domeinnaam te registreren en dus kunnen ook uw concurrenten een domeinnaam registreren die u misschien aanbelangt. Een domeinnaam registreren kan bij ons al vanaf €10,00 per jaar.

Contactgegevens:

 Noordlaan 18

 8820 Torhout

 +32492 50 94 80

 info[at]wxcams.be

Ga naar contactpagina